غذاي ايراني جزيي از برنامه سفر گردشگران خارجي شود

«جعفر تاجيک»، با بيان اين مطلب در گفت‏وگو با خبرنگار ميراث‏آريا(chtn) گفت: غذاهاي ايراني با وجود تنوع و تعددشان هنوز به عنوان يک جاذبه گردشگري مورد بهره‌برداري قرار نگرفته‏اند در حالي که به تنهايي مي‏توانند انگيزه‏اي براي سفر به ايران باشند.

وي گنجاندن سرو غذاهاي ايراني در بسته‏هاي سفر به ايران را يکي از روش‏هاي معرفي اين ظرفيت گردشگري دانست و اظهار داشت: هر کدام از استان‏هاي ايران آن قدر تنوع غذايي دارند که مي‏توانند هر کسي را به خود جذب کنند و گنجاندن سرو گزيده‏اي از اين غذاها در تورهاي ورودي مي‏تواند نوآورانه و جذاب باشد.

اين کارشناس با اشاره به استقبال گردشگران از برگزاري فستيوال‏هاي غذا در ساير کشورها بيان کرد: غذا نخستين نياز حياتي و ضروري هر انسان است و طبيعتا انسان تحت هر شرايطي بايد غذا بخورد. شايد به همين دليل باشد که هميشه برگزاري فستيوال‏هاي غذا مورد اقبال گردشگران است.

وي افزود: در حال حاضر بعضا جشنواره‏هايي در قالب مسابقات آشپزي براي خانم‏هاي ايراني در داخل کشور برگزار مي‏شود و اقبال زيادي هم درپي دارد که مي‏تواند با برنامه‏ريزي منسجم‏تر به صورت بين‏المللي اجرا شود.

تاجيک بهره‏برداري از ظرفيت‏هاي مذهبي را در اين گونه تورها موثر دانست و يادآور شد: در برخي اوقات مانند ماه مبارک رمضان و يا ماه محرم که براي تمام مسلمانان مهم است و اغلب شهرهاي کشور غذاهاي خاصي براي اين ايام تهيه مي‏کنند، فرصت خوبي است تا نسبت به معرفي اين ظرفيت‏ها اقدام شود.

وي خاطر نشان کرد: امروزه، غذا رکن بسيار مهمي از سفر هر گردشگر محسوب مي‏شود و همواره يکي از انتقادات گردشگران و حتي سفراي مقيم ايران يکنواختي منوي غذاهاي ايران است و استفاده از ظرفيت غذاهاي بومي مي‏تواند موجب بهبود اين شرايط شود.
/120

انتهای پیام/

کد خبر 1390090848